Web Analytics Made Easy - Statcounter

«مهرداد خوشبخت» در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که شاید اولین تصویری که با تماشای «سریال آچمز» به ویژه بازیگرانی مثل هومن برق نورد و امیرحسین رستمی در ذهن مخاطب شکل بگیرد این است که با یک سریال کمدی مواجه است؛ اما سریال آچمز به معنای متعارفش کمدی نیست در عین اینکه جدی و عبوس هم نیست، گفت: به نظرم نباید با الگوی آشنایی که از سریال های طنز و کمدی در تلویزیون داریم به «آچمز» نگاه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سریال نه به معنای متعارفش جدی است نه کمدی.

وی ادامه داد: به نظرم سریال «آچمز» را باید سریالی مفرح دانست که نه قصد دارد مخاطب را به قهقهه بیندازد و نه اشک آور باشد. به نظرم حضور بازیگرانی مثل هومن برق نورد و امیرحسین رستمی که اتفاقا فقط به نقش های کمدی محدود نمی شوند و در کارنامه شان نقش های غیر کمیک هم دارند، به شکل گیری فضای مفرح این قصه کمک کرده. آنها از یک بامزگی و نمک ذاتی و در واقع طنازی های فردی برخورداراند که در یک موقعیت جدی هم ممکن است فضای مفرحی ایجاد کنند. حضور بازیگران خوب دیگری مثل سارا خوئینی ها و خانم صبرکن و سحرخیر یا آقایان سهند جاهد و هادی عطایی نیز کمک کرده تا نوعی بالانس بودن در لحن و شکل گیری موقعیت های مفرح قوام بگیرد.  
او افزود: وقتی این سناریو برای ساخت به من پیشنهاد شد، همزمان فیلمنامه ای دیگر هم پیشنهاد شد؛ اما به خاطر ظرفیت های جذابی که در فیلمنامه آچمز وجود داشت، ترجیح دادم این قصه را بسازم. در نهایت به نظر من این سریال برداشتی از زندگی واقعی است، چون لحظات شاد و غمگین فراوانی در آن مشاهده می‌شود. بنابراین، این سریال شکلی از زندگی است که در آن لحظه‌های متفاوتی وجود دارد.

ارگردان «آچمز» از جلسات متعدد با سعید فرهادی نویسنده این فیلمنامه یاد کرد که باعث شد او و فرهادی  به نقطه نظرات مشترک درباره فیلمنامه برسند.

خوشبخت  در این باره اظهار کرد: مثلا من دوست داشتم قصه را از جایی شروع کنم که مصیب با سه جوان داستان رو به رو می شود؛ اما سعید معتقد بود که داستان نیاز به یک مقدمه دارد و در گفت و گوهایی که با هم داشتیم به نظرم رسید توصیه او منطقی است و بر آن اساس عمل کردیم.

او در پاسخ به این پرسش که با توجه به نقش دوگانه هومن برق نورد، این کاراکتر موقعیت دشوارتری به لحاظ کارگردانی داشته است؟ بیان کرد: هومن در دو نقش به شکل همزمان بازی می کرد و باید در قالب یک برادر دوقلو ظاهر می شد که این جا به جایی نقش و شخصیت کار ساده ای نیست به خصوص اینکه قرار است یک بازیگر هر دو نقش را ایفا کند. ضمن اینکه برای تمایزپذیری این دو نقش، باید گریم سنگینی روی صورت آقای برق نورد صورت می گرفت و ما هم باید در میزانسن دادن ها به تمایزپذیری این دو کاراکتر و باوپذیرکردن آن کمک می کردیم و این کار را کمی سخت می کرد.

این کارگردان اضافه کرد: ضمن اینکه به طور کلی سعی کردیم این سریال میزانسن‌های متنوعی داشته باشد، برخلاف بسیاری از آثار که صرفا محدود به یک فضای آپارتمانی‌‌اند. تصویربرداری در صحنه‌های متفاوت و بالا بردن کیفیت اجرایی هیچ ربطی به طول زمان فیلم‌برداری ندارد، زیرا در این مجموعه ثابت شد زمان فیلم‌برداری با وجود افزایش تعداد قسمت‌ها، از زمان‌بندی اولیه کمتر بود.

یکی از ویژگی ها و مؤلفه های این سریال که به نظر می رسد در پس سرگرمی، قصد آموزش و فرهنگ سازی داشته، توجه به مسئله کم آبی است. درباره این سویه از سریال و اینکه چه تمهیداتی برای این کارکرد آموزشی در نظر گرفته شد، خوشبخت توضیح داد: یکی از اهداف ساخت این مجموعه، آموزش و فرهنگ سازی در الگوی مصرف آب بود. آنچه که در این گونه از آثار مهم است، انتقال پیام در بستر یک موقعیت دراماتیک و جذاب است و اینکه در دام پیام ها یا نصیحت های مستقیم نیفتیم.

بنابراین ما تلاش می کردیم که حواسمان به ظرافت و حساسیت این مسئله باشد. به هر حال یکی از موضوعات و دغدغه‌های اصلی در این سریال، بحث کم‌آبی است و آموزش مصرف درست می‌تواند ما را در بهبود شرایط یاری کند، به ویژه در شرایط فعلی که کشور به شدت درگیر این مسئله است.

او همچنین تصریح کرد: به نظرم باید فرهنگ‌سازی درستی در این زمینه صورت گیرد و در این میان برای این‌که به کسی برنخورد و برای سریال مشکلی پیش نیاید، یک سازمان تخیلی به نام سازمان توسعه و منابع ایجاد کردیم. در واقع این یکی از همان تمهیداتی بود که برای نمایشی کردن پیام انجام دادیم.

سازنده«آچمز» از این هم گفت: ما در این سریال به مسائل مختلفی پرداخته‌ایم. در عین حال حرف بد در این سریال بین کاراکترها و افراد خانواده زده نمی‌شود و به نوعی با یک سریال اخلاقی مواجه هستیم. خیلی اوقات در فیلم‌های ما حرف‌های زشتی زده می‌شود که این سریال به دور از این موارد است؛ اما آدم‌های این سریال اخلاق‌گرا اما در عین حال بامزه هستند. در واقع طنازی آنها به سمت بی ادبی یا لودگی نمی رود.

خوشبخت با تایید اینکه در واقع مجموعه این تمهیدات یا مفاهیم در نهایت قرار است در خدمت تبیین یا تبلیغ یک سبک زندگی ایرانی مطلوب در سریال این روزهای آی فیلم باشد، تاکید کرد: دقیقا. به ویژه نقد برخی از معضلات و آسیب های اخلاقی که در جامعه ما وجود دارد. بینید نقد تزویر و دورویی از توصیه ها و آموزه‌های دینی و اسلامی است و ما هم این اثر را با همین نگاه ورویکرد تولید کردیم. سال هاست که درباره سبک زندگی  بحث‌های فراوانی در سطح جامعه و نخبگان و البته جامعه هنری وجود دارد، به ویژه درباره سبک زندگی ایرانی و اسلامی. ما  هم در این اثر تلاش کردیم با نشان دادن آسیب‌های که در این حوزه وجود دارد،  به این موضوع ورود کنیم و به نقد تزویر و ریاکاری بپردازیم و سعی کردیم بیان کنیم که تمسک به این شیوه‌ها محکوم به فناست و به نجات و رستگاری منجر نمی شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سریال تلویزیونی کارگردان سریال سریال آچمز هومن برق نورد امیرحسین رستمی هومن برق نورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۱۸۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راز معمای جسد بی‌سر مرد افغانستانی در اتوبان همت تهران فاش شد

متهمی که مرد افغانستانی را به قتل رسانده و سر او را بریده بود شناسایی شده و سر مقتول نزد برادر متهم کشف شد.

به گزارش مشرق به نقل از روزنامه هفت صبح، ساعت ۷ صبح جمعه هفتم اردیبهشت امسال، رسیدگی به قتل مرد جوان با کشف جسد بی سر او در دستور کار تیم جنایی قرار گرفت.

صبح آن روز پاکبان‌ها در حال نظافت در اتوبان همت، ورودی کن در تهران، مشاهده کردند پاهایی از میان شمشادها بیرون زده است. با توجه به مشکوک‌بودن ماجرا به آنجا رفته و با صحنه عجیبی روبه‌رو شدند. جسد مردی بدون سر آنجا رها شده بود. مرد پاکبان با مشاهده جسد فورا موضوع را به پلیس ۱۱۰ تهران اطلاع داد. در ادامه تیمی از ماموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران برای بررسی ماجرا به آنجا اعزام شد.

همچنین تیم تشخیص هویت پلیس آگاهی تهران نیز راهی محل حادثه شدند و تحقیقات را آغاز کردند که در بررسی های ابتدایی متوجه شدند ضربه چاقو به ناحیه شکم مقتول اصابت کرده و باعث مرگش شده است. همچنین شواهد نشان می‌داد که مقتول در محل دیگری به قتل رسیده و سر از تنش جدا شده و قاتل یا قاتلان بعد از جنایت سر او را بریده و جسد را آنجا رها کرده‌اند. روی هر شانه او ستاره‌ای و روی سینه‌اش تبری خالکوبی شده بود.

موضوع کشف این جسد به بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران گزارش شد. ماموران برای یافتن ردی از سر مقتول اطراف را جست‌وجو کردند اما ردی به دست نیامد. سرهنگ کارآگاه مرتضی نثاری، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ با تایید این خبر گفت: با توجه به مجهول‌الهویه بودن مقتول قرار شد پرونده‌های افراد گمشده بررسی و انگشت‌نگاری از او انجام شود تا شاید به شناسایی هویتش کمک کند.علاوه‌برآن قرار شد ماموران فیلم دوربین‌های مداربسته اطراف محل کشف جسد را بررسی کند.پلیس فرضیه‌های مختلفی ازجمله انتقام‌گیری و اختلاف مالی و ناموسی را در این پرونده قتل بررسی می‌کند.‌ همچنان جست‌وجوها برای یافتن سر بریده‌ مقتول ادامه پیدا کرد تا اینکه سرانجام هویت جسد فاش شد.

مقتول که بود؟

هم زمان با کشف جسد مجهول‌الهویه خانواده یک کارگر ۳۰ ساله افغان مفقود شدن ناگهانی او را به ماموران پلیس آگاهی تهران گزارش کردند.

برادر مقتول در اولین گزارش خود به پلیس گفت:«برادرم در یک کارگاه حوالی غرب تهران کار می‌کرد.او هر روز غروب به خانه برمی‌گشت اما دیشب با اینکه در تماس تلفنی به ما گفته بود در مسیر بازگشت به خانه است اما نیامد.برای همین نگران او هستیم و احتمال می‌دهیم بلایی سر او آمده باشد چون او اگر می‌خواست جایی به جز خانه برود به ما می‌گفت.»

مرد جوان در ادامه مشخصات لباس‌های برادرش را گفت و همچنین در مورد خصوصیات ظاهری او گفت:«برادرم چند سال قبل روی هر دو سرشانه‌اش ستاره خالکوبی کرده بود و همچنین روی سینه‌اش نیز یک تبر تتو داشت.»

با اعلام این خصوصیات دیگر شکی باقی نمانده بود که جسد کشف شده متعلق به برادر همین مرد است که او با مشاهده جسد آن را شناسایی کرده و اعلام کرد که جسد بی سر متعلق به برادرش است.

با افشای هویت جسد رسیدگی به موضوع برای یافتن ردی از عامل یا عاملان ماجرا ادامه پیدا کرد.

دستگیری برادر قاتل

خانواده مقتول در ادامه تحقیقات اعلام کردند که مقتول از مدتی قبل با چند جوان افغان درگیری داشته است.آنها می‌گفتند درگیری و اختلافات مقتول با انگیزه مالی و تهمت ناموسی همراه بوده که اخیرا شدت زیادی پیدا کرده بود. آنها بارها با یکدیگر مشاجره داشته و به هم فحاشی کرده بودند حتی یک بار یکی از آنها مقتول را به قتل تهدید کرده بود.

به این ترتیب نوک پیکان اتهام به سمت دو برادر که اختلاف عمیقی با مقتول پیدا کرده بودند نشانه رفت و آنها مورد ردیابی قرار گرفتند.تا اینکه خانواده مقتول به پلیس آگاهی اطلاع دادند با توجه به نشانه‌هایی که از دو برادر داشتند یکی از آنها را پنهانی در باغی واقع در شهریار پیدا کرده‌اند و این در حالی بود که خانواده مقتول ادعا می‌کردند سر مقتول را هم در همان باغ دیده‌اند.

با طرح این ادعا ماموران سراغ همان باغ رفته و یکی از دو برادر را در حالی که سر مقتول را در باغ نگهداری می‌کرد دستگیر کردند.به این ترتیب سر از بدن جدا شده نیز کشف شد. برادرقاتل در برخورد ابتدایی با ماموران پلیس به جنایت اعتراف کرد و گفت:«برادرم به خاطر اختلافاتی که با مقتول داشت او را به قتل رساند و سپس برای فاش نشدن راز قتل سر او را از بدنش جدا کرد.سپس من برای پنهان کردن سر جسد به او کمک کردم.»

بنابراین گزارش رسیدگی به پرونده تا دستگیری متهم اصلی ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • سریال طنز «بدل» جایگزین «هفت سر اژدها» می‌شود
  • جواد عزتی بازیگر «وحشی» هومن سیدی شد
  • تذکرکاظم صدیقی به دولت درباره برخورد با مردم!
  • ترکیب جدید وایت فمیلی مشخص شد؛ آیا برادر بری جانشین او خواهد بود؟/ اخبار WWE
  • موضع جالب برادر همسر رهبر انقلاب درباره فیلترینگ
  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • آغاز عملیات آسفالت معابر کوی نورد اهواز
  • راز معمای جسد بی‌سر مرد افغانستانی در اتوبان همت تهران فاش شد
  • مست عشق، ماجرای یک تابوشکنی در سینما
  • یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند