Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اتوماسیون و ارتباطات ذوب آهن اصفهان گفت: با توجه به اهمیت ادی کارنت در واحد تولید ریل نورد۶۵۰ و همچنین نبود مشابه داخلی و خارجی آن، برنامه ریزی شد با استفاده از دانش و امکانات موجود در ذوب آهن اصفهان مراحل طراحی، ساخت، شبیه سازی وتست برد الکترونیکی (سخت افزاری و نرم افزاری) آن انجام شود تا از این طریق سیستم تولید ریل با قابلیت اطمینان و بدون وقفه فعال باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مسعود اتحاد توکل افزود: در این راستا کارشناسان آزمایشگاه الکترونیک و کامپیوتر مجموعه خدمات فنی اتوماسیون با همکاری پرسنل برق نورد ۶۵۰، دستورالعمل‌های مختلف را جهت ایجاد ارتباط دقیق بین قسمت‌ها به وسیله سخت افزار مناسب طراحی کردند.

مدیر اتوماسیون و ارتباطات نشان کرد: عدم رفع اشکال از برد الکترونیکی ادی کارنت، پتانسیل توقف را در پی داشت که با تلاش و همت پرسنل مدیریت‌های اتوماسیون و ارتباطات و مهندسی نورد این محدودیت مرتفع شد.

او اظهار داشت: با توجه به اینکه شرح عملکرد، اطلاعات فنی و کاتالوگ از دستگاه‌ها در دسترس نبود، با استفاده از دانش و توانمندی کارشناسان آزمایشگاه الکترونیک و کامپیوتر، مراحل طراحی، ساخت، شبیه سازی وتست برد الکترونیکی طی ۱۰ روز انجام شد.

اتحاد توکل در پاسخ به این سوال که بومی سازی دستگاه چه ویژگی‌های منحصربفردی داشته است، چنین گفت: از آنجا که تمام مراحل طراحی و ساخت برد الکترونیکی ادی کارنت در آزمایشگاه الکترونیک و کامپیوتر انجام پذیرفت، در نهایت تعمیر، عیب یابی و افزایش توانمندی‌های دیگر از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری، جهت بهبود عملکرد سیستم به صورت کامل در اختیار مجموعه خدمات فنی اتوماسیون و برق نورد ۶۵۰ می‌باشد و در صورت بروز مشکل در کوتاه‌ترین زمان و با صرف کمترین هزینه موانع برطرف می‌شود.

جلال کریمی معاون برق نورد ۶۵۰ نیز در ادامه گفت: جهت اندازه گیری متراژ ریل در واحد تست سنتر از سه عدد انکدر استفاده شده است که با توجه به موقعیت ریل توسط سیستم plc نزدیک‌ترین انکدر انتخاب شده و خروجی آن به کلیه دستگاه‌های واقع در تست سنتر ارسال می‌شود.

او افزود: بعد از پردازش، سیگنال خروجی به تک تک دستگاه‌های واقع در تست ارسال شده و هر دستگاه با توجه به برنامه و وظیفه کاری خود از این سیگنال استفاده می‌نماید و نتیجه تست‌های صورت گرفته در سطوح مختلف اتوماسیون صنعتی ارسال و جهت تایید محصول خروجی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

معاون برق نورد ۶۵۰ تصریح کرد: با توجه به آسیب دیدن کارت مالتی پلکسر این دستگاه امکان تست ریل و استفاده از نتایج آن وجود نداشت و به علت تحریم‌های ظالمانه نیز امکان تهیه برد الکترونیکی فوق از تنها شرکت سازنده آن دستگاه که یک شرکت اروپایی می‌باشد، امکان پذیر نبود و لذا طراحی و ساخت آن در دستور کار قرار گرفت.

کریمی بیان کرد: با توجه به استفاده از میکروکنترلر‌های برنامه پذیر در برد اصلی، امکان انجام مهندسی معکوس عملا" غیر ممکن بود و می‌بایست از ابتدا طراحی صورت می‌پذیرفت، در فاز اول با توجه به اطلاعات پروژه خط تولید و استخراج فانکشن عملکرد و نقشه شماتیک کارت اصلی توسط کارشناسان برق نورد ۶۵۰، طرح اولیه تهیه و ساخته شد که هر چند امیدبخش، اما با مشکلات فراوانی روبرو بود.

او گفت: در چندین مرحله کارت طراحی شده بر روی دستگاه نصب و عملکرد آن توسط کارشناسان برق نورد۶۵۰ مورد آنالیز قرار گرفت و بازخورد‌های لازم جهت اصلاح طرح به آزمایشگاه الکترونیک مدیریت اتوماسیون ارائه گردید و اقدامات لازم جهت بازنویسی برنامه‌ها و تغییرات سخت افزار برد الکترونیکی صورت پذیرفت و در نهایت بعد از گذشت بیش از سی روز کار مداوم، موفق به ساخت برد نهایی و راه اندازی موفقیت شدیم.

معاون برق نورد ۶۵۰ تصریح کرد: با توجه به دستیابی به تکنولوژی ساخت و دستورالعمل‌های مورد نیاز این کارت، عملاً وابستگی به شرکت سازنده از بین رفته و از طرف دیگر توقفات ناشی از مشکل فوق به حداقل می‌رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ذوب اهن اصفهان ریل ملی آزمایشگاه الکترونیک برد الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۳۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی

به گزارش قدس خراسان، سید علی اصغر جلالی موسوی اظهار کرد: متخصصان این نیروگاه با اتکا به دانش و تخصص خود، قطعات مورد نیاز واحدهای بخاری و گازی نیروگاه مشهد را برای حفظ پایداری تولید ساخت و یا بازسازی کرده‌اند که مجموع قطعات ساخت و بازسازی شده در سال ۱۴۰۲ به تعداد ۲۰۰۰ قطعه رسیده است. 

مدیر امور تعمیرات مکانیک گفت: کارکنان اداره تجهیزات کمکی با ساخت و بازسازی قطعات و تجهیزات به‌ کار رفته در واحدهای بخاری اشکودا و الین، گازی BBC و آلستوم و واحد تصفیه آب نیروگاه، شامل ساخت دو عدد کولر روغن، ساخت قارمونی(اکسپنشن) آب خام، ساخت فیکسچر سنگ زنی روتور ژنراتور، ساخت پیچ پوسته توربین، ساخت انواع ساقه های والو، ساخت انواع سیلندر پیستون، ساخت رینگ های رابط آب خام، ساخت قطعات اکچویترها، اصلاح سایز یاتاقان های ژنراتور، اصلاح محل بوش شافت کلاپ، بازسازی حوضچه روغن ژنراتور، بازسازی انواع والو های سیکل، بازسازی والو های فشار قوی، بازسازی کلاپ ها، از نظر عملکرد مقدار باز شدن کلاپ که باعث افزایش راندمان پمپ های آب خام شد، بازسازی دیافراگم های توربین واحد اشکودا یک، ساخت کراس فایر تیوپ واحد آلستوم یک، بازسازی دفکتور، بازسازی سگمنت های ردیف های واحد آلستوم یک، و...نقشی مهم و حیاتی در تعمیرات و بهره‌برداری از واحدهای نیروگاه و حفظ آمادگی تولید داشته‌اند.
 
وی بیان کرد: نیروگاه مشهد با بیش از ۵۹ سال سابقه تولید برق، در طی سال های اخیر با رویکرد ساخت و بازسازی قطعات مختلف در داخل نیروگاه ، سعی در کاهش هزینه بهره برداری و حفظ پایداری تولید نیروگاه داشته است. 

جلالی موسوی تصریح کرد: صنعت نیروگاهی کشور در سال‌های اخیر با تکیه بر تلاش‌های بی‌وقفه متخصصان، کارشناسان و مدیران توانمند خود با وجود تحریم‌ها، هزینه‌های بالای تأمین قطعات و قیمت پایین خرید انرژی از نیروگاه‌ها، روندی پایدار و مستمر در تأمین انرژی الکتریکی و خدمت‌رسانی به مردم و تأمین برق مورد نیاز بخش‌های اقتصادی و تولیدی کشور داشته است و در این زمینه به موفقیت‌های بی‌نظیر و ارزشمندی دست یافته، که یکی از مهمترین آن‌ها بهره‌مندی از دانش متخصصان خود در زمینه ساخت قطعات مورد نیاز نیروگاهی بوده است. 

مدیر امور تعمیرات مکانیک افزود: نیروگاه مشهد با ۷ واحد تولیدی و توان نامی ۳۲۸ مگاوات تامین کننده بخش عمده برق‌مورد نیاز شهر مشهد و زائرین و مجاورین حرم ثامن الائمه حضرت رضا(ع) است.

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • ۸۴ درصد پهپادهای کشاورزی در داخل تولید می‌شوند
  • بومی سازی نوار تست قند خون توسط تیم تحقیقاتی علوم پزشکی اصفهان
  • ساخت و بازسازی ۲ هزار قلم قطعات نیروگاهی به‌ دست متخصصان مشهدی
  • روان‌سازی و تسهیل در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • بهترین اتوماسیون اداری برای دانشگاه های علوم پزشکی چیست؟
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی