Web Analytics Made Easy - Statcounter

آلمان برای جبران کاهش گاز روسیه مجبور شد تا دوباره نیروگاه های زغال سنگ خود را به شبکه تولید برق بازگردانند.

به گزارش ایران اکونومیست از روزنامه گاردین، آلمان بزرگترین اقتصاد اروپا برای مقابله با کاهش گاز روسیه یک نیروگاه زغال سنگ را که غیرفعال شده بود، به شبکه بازگرداند.

این نیروگاه که در ایالت نیدرزاکسن آلمان است مجوز اضطراری برای ادامه فعالیت تا آوریل سال آینده دریافت کرده است تا تولید انرژی را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازگشت به دوران استفاده از زغال سنگ برای تولید برق توسط روبرت هابک وزیر اقتصاد آلمان به عنوان یک شر ضروری توصیف شده است، زیرا او اذعان داشت که این یک شکست قابل توجه در تلاش های کشور برای مقابله با بحران آب و هوا بود.

آلمان به شدت به گاز روسیه متکی است و تامین گاز از طریق نورد استریم ۱ به عنوان بزرگترین خط لوله انتقال گاز در دریای بالتیک در حال حاضر در حدود ۲۰ درصد سطح مورد انتظار است.

به دنبال قطع و کاهش گاز صادراتی روسیه به آلمان، سیاستمداران این کشور نسبت به شرایط بحرانی در زمستان امسال و آینده هشدار داده اند، زیرا آلمان تلاش می کند تا با کمبود انرژی مقابله کند.

روسیه در ماه گذشته فعالیت خط لوله نورد استریم ۱ را برای انجام تعمیرات سالیانه به مدت چند روز قطع کرد که همین مساله اروپایی‌ها را در مورد از سر گیری فعالیت نورد استریم طبق روال گذشته نگران ساخت.

شرکت گازپروم روسیه روز ۲۰ تیر ماه جریان گاز خط لوله نورد استریم ۱ را به دلیل تعمیر و نگهداری سالیانه قطع کرده بود. پیشتر نیز در اواسط ماه ژوئن جریان گاز این خط لوله ۴۰ درصد کاهش یافته بود.

کشورهای اتحادیه اروپا به علت نگرانی از قطع گاز روسیه، برنامه‌هایی را برای ذخیره منابع گازی برای زمستان پیش رو که بسیار سخت گزارش شده، در دستور کار دارند اما برخی کارشناسان این طرح را برای کشورهای اروپایی وابسته به گاز روسیه نگران کننده می‌دانند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: روسیه ، اتحادیه اروپا ، آلمان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: روسیه اتحادیه اروپا آلمان نورد استریم گاز روسیه زغال سنگ خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۷۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به فشارهای آمریکا درباره خط لوله گاز با ایران توجه نمی‌کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رسانه وابسته به وزارت خارجه آمریکا، «اسحاق دار» وزیر امور خارجه پاکستان اعلام کرد که کشورش از ساخت خط لوله گاز با ایران که با تاخیر زیادی مواجه شده است، عقب نشینی نخواهد کرد.

بر اساس اعلام این رسانه، وزیر امور خارجه پاکستان در یک نشست مطبوعاتی گفت: ما به کسی اجازه نخواهیم داد از وتوی خود استفاده کند.

«اسحاق دار» ادامه داد: باید مراقب منافع خود باشیم، به تعهدات خود بنگریم و دولت باید با در نظر گرفتن منافع پاکستان در مورد این موضوع تصمیم گیری کند.

وی در ادامه افزود: پاکستان کشور مستقلی است و همانطور که ما به حاکمیت دیگران احترام می‌ گذاریم، انتظار داریم دیگران نیز به حاکمیت پاکستان احترام بگذارند.

پاکستان و ایران قرارداد خرید و فروش گاز را در ژوئن ۲۰۰۹ برای خط لوله ای امضا کردند که ۷۵۰ تا ۱۰۰۰ میلیون فوت مکعب در روز گاز را از میدان پارس جنوبی ایران به پاکستانی که کمبود انرژی دارد، تامین می کند.

این در حالیست که آمریکا پیشتر اسلام آباد را در این خصوص به وضع تحریم هایی تهدید کرده بود؛ اما پاکستان به صراحت اعلام کرده است که در راستای منافع خود به تهدیدهای واشنگتن اهمیتی نمی دهد.

کد خبر 6100782

دیگر خبرها

  • هویتزرهای آلمان هم دردی از ارتش اوکراین دوا نکردند
  • به فشارهای آمریکا درباره خط لوله گاز با ایران توجه نمی‌کنیم
  • آلمان نمایش نمادهای مربوط به روز پیروزی را ممنوع کرد
  • این غذاها و داروها را با هم مصرف نکنید؛ از وارفارین و زغال اخته تا الکل و آنتی هیستامین
  • این سَم را فقط با یک تلفن درب منزل تحویل بگیرید!
  • تغییر رنگ و بوی آب پکیج
  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند
  • اجرای هزار میلیارد تومان پروژه در شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت
  • آغاز عملیات آسفالت معابر کوی نورد اهواز
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳